Hemsidor som lyfter ert företag

Med bra tekniska lösningar kan vi göra er webbsida mer effektiv och med rätt teknik och användarpsykologiskt tänkande gör vi webbsidorna mer användarvänliga och lättförståeligt.

Vi jobbar med både Windows och Unix platformar och använder oss vanligtvis av ASP.NET och PHP som grundläggande programmeringsspråk i kombination med MsSQL och MySQL databas.

Device

Det blir allt vanligare att blogga. Därför har vi även utvecklat en komplett blogg där du även kan implementera video och bilder.

Vi håller oss alltid uppdaterade och jobbar med den senaste tekniken. Vi behöver inte gissa eller anta vad som är rätt eller fel när vi programmerar eller designar webbsidor utan vi kan göra ordentliga tester som ligger till grund för våra beslut.

Vi har lång erfarenhet från Internet och grafisk formgivning. Mycket av vår styrka ligger i vår flexibilitet. Eftersom vi är ett mindre företag har vi lättare att snabbt rycka in på akuta uppdrag utan att det stör våra mer långvariga uppdrag.

Vi jobbar med de flesta programvaror och programmeringsspråk och vi har ett brett kontaktnät som vi använder oss av när det behövs.

Responsive Design

Responsive Web Design (RWD) innebär att vi bygger och designar en webbplats som tillåter layouten att förändras beroende på vilken skärmupplösning besökaren har. Det innebär exempelvis att webbplatsens besökare kan surfa till sajten med en läs/surfplatta, en mobiltelefon eller en dator och att innehållet på webbplatsen anpassas efter besökarens skärmupplösning och enhet. Internets tillgänglighet från mobila enheter har påskyndat utvecklingen av RWD som till viss del ersätter APPar.

Responsive Design

Varför är det så viktigt att anpassa designen?
När du surfar in på en webbsida med din smartphone så är det viktigt att sidan ser bra ut och informationen blir lättillgänglig. Ingen orkar sitta och zooma in och ut för att läsa information eller navigera sig runt. Dessutom kan man välja vilken information som ska visas beroendes på om man surfar in med en smartphone eller en dator. Vill du hänga med i utvecklingen synas ordentligt för dina besökare så är Responsive Design ett måste för dig.

Google

Google kräver mobilanpassade siter
En ännu viktigare argument till att gå över till RWD är att Google ändrat sina kriterier för hur webbsidor ska rankas sedan April 2015. Webbsidor som inte är mobilt anpassade kommer inte att synas i mobila sökningar, samt få en sämre ranking på sökningar från datorer.

Varför måste jag tänka på mobilanvändarna?
Hälften av internetsurfandet sker från datorn och andra hälften är mobilt surfande, men trenden visar också att mobilsufrandet ökar kraftigt (10% per år) och det är nu så att mobilsurfandet kommer vara vanligare än från datorn.

Ta reda på om din webbisda är mobilanpassad
Klicka dig vidare och skriv in din webbsidas adress för att se om din webbsida är mobilanpassad.

Statistik
  • Över 90% använder en smartphone.
  • Nästan alla som har en smartphone använder även Internet dagligen med den.
  • I den yngre generationen 12-15 år så använder 93% en smartphone.
  • 50% använder en surfplatta och trenden visar en ökning på ca 10% per år.