Logo

Support

F

Hur installerar jag min e-post?

S Att installera din e-post är enkelt och går på bara några minuter. Beställer ni webbhotell genom oss så supportar vi er gärna igenom installationsprocessen.

Det finns olika e-post klienter och därför finns det inget generellt sätt att beskriva hur det ska installeras. Följ vår länk för att se vilken e-post klient ni använder er av och därefter följer ni steg för steg processen.
Klicka här för att komma vidare.
Hur installerar jag min e-post?
Hur gör jag om jag glömt mitt lösenord till min e-post?
F

Hur gör jag om jag glömt mitt lösenord till min e-post?

S Det finns två sätt att lösa detta, antingen så loggar ni in i kontrollpanelen där ni kan administrera och redigera era e-post adresser och dess lösenord, eller så skickar ni ett mail till oss och säger vilken e-post adress ni vill ändra lösenordet på och även vilket lösenord ni önskar använda så löser vi det till er omgående.

Ni kan när som helst få snabb support direkt från Loopia genom att maila deras support. Vid varje supportärende måste ni ange ert kundnummer som börjar med FA-
F

Hur snabbt går det tills att vår webbsida blir klar?

S Det beror helt och hållet på storleken på er webbsida, vilken teknik som ska användas och hur långa kötider vi har. En enklare webbsida tar ca 2 veckor att få klar, medan med vanlig webbsida tar 3-4 veckor att få klar.

Vad som är bra att tänka på är att ju mer material ni som kund har klart innan webbsidan ska göras, desto snabbare går det att skapa sidan. Att få komplett material innan projektets start minskar väntetiden mycket.
Hur snabbt går det tills att vår webbsida blir klar?
Har vi garanti på att vår webbsida hela tiden fungerar?
F

Har vi garanti på att vår webbsida hela tiden fungerar?

S Ja, det vi levererar ska givetvis fungera. Skulle ni gå in och själva och redigera i koden eller låta någon annan göra det så upphör garantin. Webbläsare förnyar sig och funktioner kan sluta fungera på grund av det, detta är något som vi inte kan stå till svars för, likaså om er sajt blir hackad. Det tillhör inte vanligheten, men det kan hända. Skulle detta ske ber vi er att höra av er så får vi hitta en lösning på problemet.
F

Är min webbsida anpassad för Google?

S Ja, all vår kod är anpassad för Google, men konkurransen på Google är hård och er sajt måste sökmotoroptimeras för att nå topplaceringar. Läs mer om det här.

Vad som är bra att tänka på är att ju mer material ni som kund har klart innan webbsidan ska göras, desto snabbare går det att skapa sidan. Att få komplett material innan projektets start kan minska leveranstiden med ända upp till 80%.
Är min webbsida anpassad för Google?
Kommer vår webbsida att fungera i mobiltelefoner?
F

Kommer vår webbsida att fungera i mobiltelefoner?

S Ja, vi utvecklar alla webbsidor i responsive design. Responsive Design innebär att sajten anpassas till skärmstorleken och oavsett om du sitter på en dator, ipad eller smartphone så kommer designen att anpassas och se bra ut.

Tips & Tricks

Över hälften surfar på Internet med mobilen framför datorn. Därför utvecklas alla webbsidor i Responsiv Design.

Lär mer

En erfaren beställaren får upp till tio gånger snabbare leveranser än en oerfaren beställare.

Läs mer

Om ni ska ha någon chans att få topp placeringar på Google måste er sajt sökmotoroptimeras.

Läs mer

Ett av de effektivaste sätten att marknadsföra sig på är via Influencers i Sociala Medier.

Läs mer

Har du fortfarande några obesvarade frågor?