Beskriv ditt ärende här

Våra vanligaste frågor

Att installera din e-post är enkelt och går på bara några minuter. Beställer ni webbhotell genom oss så supportar vi er gärna igenom installationsprocessen.

Det finns olika e-post klienter och därför finns det inget generellt sätt att beskriva hur det ska installeras. Följ vår länk för att se vilken e-post klient ni använder er av och därefter följer ni steg för steg processen.
Klicka här för att komma vidare.

Det finns två sätt att lösa detta, antingen så loggar ni in i kontrollpanelen där ni kan administrera och redigera era e-post adresser och dess lösenord, eller så skickar ni ett mail till oss och säger vilken e-post adress ni vill ändra lösenordet på och även vilket lösenord ni önskar använda så löser vi det till er omgående.

Ni kan när som helst få snabb support direkt från Loopia genom att maila deras support. Vid varje supportärende måste ni ange ert kundnummer som börjar med FA-

Det beror helt och hållet på storleken på er webbsida, vilken teknik som ska användas och hur långa kötider vi har. En enklare webbsida tar ca 1 vecka att få klar, medan med vanlig webbsida tar 2-3 veckor att få klar.

Vad som är bra att tänka på är att ju mer material ni som kund har klart innan webbsidan ska göras, desto snabbare går det att skapa sidan. Att få komplett material innan projektets start kan minska leveranstiden med ända upp till 80%.

Ja, det vi levererar ska givetvis fungera. Skulle ni gå in och själva redigera i koden eller låta någon annan göra det så upphör naturligvis garantin också. Om webbläsare förnyar sig och funktioner slutar fungera p.g.a. det så kan vi inte stå till svars för det. Det är inte vanligt, men det kan hända.

Ja, all vår kod är anpassad för Google, men konkurransen på Google är hård och det finns mer att göra för att nå topplaceringar. Vi erbjuder genom en extern part att förbättra er sökmotoroptimering med garanti för bättre trafik. Hör av er till oss så berättar vi gärna mer om detta.

Ja, från och med 2015 så gör vi alla webbsidor i responsive design, dvs att dom blir automatiskt anpassade för dator, surfplatta och mobiltelefon.

Erbjudanden

  • Webbsida Enkel: 7.900:-

  • Webbsida Vanlig: 12.900:-

  • Webbsida Vanlig+CMS: 17.900:-

Kontakta oss